IOCare
IOCare

Om IOCare

Vi är ett familjeföretag som erbjuder...

Inger Engdahl är utbildad Mindfulnessinstruktör inom ramen för Mindfulnesscenter, mindfulnesscenter.se. Inger håller utbildningar inom Mindfulness både för företag, organisationer och enskilda individer.

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar i Mindfulness till både privata företag och avdelningar inom landsting och kommuner. Det kan gälla hela personalgrupper eller nyckelpersoner.

Hör av Er till oss på telefon eller via e-mail så kan vi tillsammans utforma en utbildning som passar just Era behov.Mindfulnesscenter

Mindfulness

Inger Engdahl ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. Ola är läkare sedan 35 år och specialist i allmänmedicin och en av Sveriges ledande experter på mindfulness.

Han är utbildad i USA av bland andra professor emeritus Jon Kabat-Zinn som också skrivit förordet till Olas bok Mindfulness i vardagen.Inger Engdahl, IOCare

Inger Engdahl

Jag är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård och har arbetat inom akutsjukvård/intensivvård såväl inom Sverige som utanför Europa.

Jag har studerat biomedicin på magisternivå och är utbildad vårdlärare. Jag undervisade på vårdskolan i medicinsk sjukvårdslära, anatomi och fysiologi. Jag är flitigt anlitad som föreläsare inom området praktisk handledning för sjukvårdspersonal och arbetar idag som chef inom landstingssjukvården i Kalmar Läns Landsting.

Intresset för coachande ledarskap och personlig utveckling har vuxit sig allt starkare med åren och jag är utbildad Mindfulnessinstruktör inom ramen för Mindfulnesscenter, mindfulnesscenter.se, och utbildar för närvarande läkare och övrig sjukvårdspersonal inom landstinget i Mindfulness.